Ajankohtaista

Pohjanmaan Trukki Oy on Seinäjoki-Vaasa alueen uusi Cyclope – törmäysvaroituslaitteiston asennus- ja jälleenmyyjäyritys

12.04.2021

InnoTrafik Oy ja Pohjanmaan Trukki Oy ovat solmineet yhteistyö- ja kumppanussopimuksen

Yhteistyön tavoitteena on laajentaa InnoTrafik Oy:n työturvallisuutta parantavien Cyclope – tuotteiden myynti- ja asennuspalveluja Etelä-Pohjanmaan alueelle. 
Pohjanmaan Trukki Oy:n yli neljän vuosikymmenen kokemus ja varaosapalveluiden laaja valikoima täydentyvät nyt myös työturvallisuutta parantavalla Cyclope – törmäysvaroitusjärjestelmällä.  

”Cyclope – törmäysvaroitusjärjestelmä on erinomainen ratkaisu parantamaan työkoneiden ja jalankulkijoiden työturvallisuutta.” sanoo yrittäjä, Esa-Pekka Malmivaara Pohjanmaan Trukki Oy.stä.   

”On hienoa saada kokenut ja ammattitaitoinen Pohjanmaan Trukki Oy yhteistyökumppaniksi jälleenmyyntiin ja asennuksiin Cyclope-tuotteille.” vastaa InnoTrafik Oy:n teknologiajohtaja Jouni Hänninen.

Pohjanmaan Trukki Oy – tietoa yrityksestä

Pohjanmaan Trukkipalvelu huoltaa ja korjaa trukit joustavasti Etelä-Pohjanmaan alueella ja pitkin Vaasan rannikkoa, merkistä ja tyypistä riippumatta. Pohjanmaan Trukki Oy:ssä asiakkaita palvelevat kokeneet ja ammattitaitoiset huoltomiehet, asianmukaisesti varustellut huoltoauto sekä isommissa remonteissa huoltokorjaamo Seinäjoella. Pohjanmaan Trukki Oy:n huoltoauton varusteluissa on kiinnitetty erityistä huomiota Rocla-, Caterpillar-, Hyster- ja Toyota-trukkien varaosiin.

Pohjanmaan Trukki Oy huoltaa Toyota-trukit, Cat-trukit, Kalmar-trukit, Komatsu-trukit, Mitsubishi-trukit, Nissan-trukit ja TCM-trukit sekä kaiken merkkiset trukit.

www.pohjanmaantrukki.fi