Huipputarkka kotimainen Cyclope®-törmäyksen­varoitus­järjestelmä

Uuden Cyclope-törmäyksenvaroitusjärjestelmän avulla liikkuminen ja kuljetusten hoitaminen on merkittävästi turvallisempaa laitteiden varoittaessa henkilö- ja koneliikenteen törmäyksistä.

Cyclope®-törmäyksen­varoitus­järjestelmän osat

Data tallentuu pilveen. Käyttöliittymän kautta voidaan tarkastella tuotettua tietoa ja tehdä turvallisuutta parantavia toimenpiteitä.

Data tallentuu pilveen. Käyttöliittymän kautta voidaan tarkastella tuotettua tietoa ja tehdä turvallisuutta parantavia toimenpiteitä.

Testivoittaja aidossa käyttöympäristössä!

Kehittyneeseen ja hyväksyttyyn radioteknologiaan perustuva Cyclope-törmäyksenvaroitusjärjestelmä on suunniteltu käytettäväksi vaativissa logistiikka- ja teollisuuskohteissa, kuten esimerkiksi teollisuusalueilla ja ennen kaikkea varastoissa, joissa liikkuu ajoneuvoja kuten trukkeja, nostureita ja automatisoituja ajoneuvoja.

Koneen toiminta-alueella liikkuvista henkilöistä varoittava tunnistinlaitteisto, Cyclope Machine, on sisällä koneen ohjaamossa – ei vaurioille alttiita koneen ulkopuolisia osia, antureita tai sensoreita.

Henkilöillä on mukanaan tunnistin-varoitin, Cyclope Move, joka ilmoittaa lähellä olevasta koneesta kolmitoimisella varoituksella: ääni-, valo- ja värinähälytys.

Cyclope® Machine- ja Cyclope® Move -laitteiden toimintaperiaate 

Koneeseen asennetaan konetunnistinlaitteisto, Cyclope Machine, joka sisältää ohjaamon etu- ja takaosaan asennettavat varoituslaitteet, jotka kytketään koneen virtajärjestelmään. Cyclope Machinen havaitessa alueella liikkuvalla henkilöllä mukanaan olevan Cyclope Moven antaman signaalin varoittavat koneessa olevat laitteet kuljettajaa lähellä olevasta ihmisestä. Tunnistusetäisyys on säädettävissä. Samanaikaisesti Cyclope Move antaa jalankulkijalle ääni-, valo-ja värinähälytyksen lähestyvästä koneesta.

Järjestelmän edut

 • Jalankulkijoiden turvallisuus paranee merkittävästi
 • Sujuvampi kuljetusliikenne
 • Rauhallisempi työympäristö
 • Selkeät varoitussignaalit

Huoleton vaihtoehto

 • Helppo asennettavuus - nopeasti käyttöön
 • Huoltovapaus
 • Ei epäselvää viestintää tai turhia hälytyksiä
 • Langaton toiminta
 • Tunnistusetäisyys säädettävissä
 • Yhteensopiva kiinteästi asennetun Cyclope Industrial – turvajärjestelmän kanssa
 • Cyclope-törmäyksenvaroitusjärjestelmän laitteet voidaan varustaa oven avaus –toiminnolla

Voiko Cyclope Machine- ja Cyclope Move -laitteiden turvaetäisyyden säätää erikseen?

Kyllä voi. Laitteiden etäisyydensäätö tehdään USB-porttien kautta. Tunnistusetäisyydet voidaan säätää jopa 10 cm tarkkuudella. Laitteiden tunnistusetäisyys on tehdasasetuksena säädetty 15 metriin.

Ahtaissa ja vastaavissa tiloissa, joissa koneiden nopeudet pysyvät pieninä, voidaan turvaetäisyyttä säätää lyhyemmäksi tarpeen mukaan.

Cyclope Moven käytettävyys

Laitteen koko ja muoto on suunniteltu ja testattu tuotteen parhaan käytettävyyden aikaansaamiseksi.

InnoTrafik Oy kehittää ja valmistaa järjestelmiä Valtioneuvoston asetuksia ja muita vastaavia vaatimuksia huomioiden

InnoTrafik Oy valmistaa törmäyksen varoitusjärjestelmiä, joiden avulla parannetaan liikkuvien työvälineiden turvallista käyttöä. InnoTrafik Oy kehittää tuotteitaan Valtioneuvoston asetukset työvälineiden turvallisesta käytöstä huomioiden. InnoTrafik Oy:n laitteet varoittavat työlaitteiden törmäysvaarasta. Laitteiden avulla pystytään parantamaan havainnointia näkö-, kuulo- ja värinävaroituksin.

Valtioneuvoston asetus

Muutos Valtioneuvoston asetukseen työvälineiden turvallisesta käytöstä ja tarkastamisesta annettuun asetukseen. Muutos asetukseen on astunut voimaan 1.3.2020. Tutustu Valtioneuvoston asetukseen

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Puhelimitse
+358 40 777 8636

Sähköpostitse
Enable JavaScript to view protected content.