Cyclope® Industrial -turvajärjestelmä

Kotimainen Cyclope Industrial -turvajärjestelmä luo turvallisuutta tuotantolaitoksiin ja varastoihin. Vaaran paikkoihin kiinteästi asennettava Cyclope Industrial -turvajärjestelmä suojaa jalankulkijoita, ajoneuvoja ja kuljetuksia.

Cyclope® Industrial –turvajärjestelmän toiminta

Cyclope Industrial –turvajärjestelmä estää tehokkaasti jalankulkijoita uhkaavia onnettomuuksia tuotantolaitoksissa ja varastoissa.

Cyclope Industrial –turvajärjestelmä kuuluu tarvittava määrä Cyclope-i –havainnekapseleita ja Cyclope Sign-i –valaisevia huomiomerkkitauluja, jotka kytketään omaan sähkönjakokeskukseen. Koneen ja ihmisen törmäysvaaran uhatessa Cyclope Industrial -turvajärjestelmän laitteet varoittavat tuotantolaitoksissa ja varastoissa liikkuvia jalankulkijoita.

Kuljetusliikenne rauhoittuu paniikkijarrutusten vähentyessä ja kuljettajat voivat rauhassa keskittyä kuljetuksen turvalliseen perille viemiseen.

Näin järjestelmä varoittaa

Cyclope-i –havainnekapselit asennetaan paikkoihin, joihin liittyy normaalia suurempi onnettomuusriski, kuten käytävien risteyskohtiin. Kun Cyclope-i –havainnekapselin sensori havaitsee jalankulkijan tai kulkuneuvon alkavat kapselin LED-valot vilkkua.

Kapselit kohdennetaan haluttuun kulkusuuntaan varoitussignaalin vaikutustehon optimoimiseksi, minkä lisäksi ne voidaan haluttaessa varustaa äänimerkin antavalla summerilla.

Lisäturvaa huomiomerkkitauluilla

Työturvallisuutta voidaan edelleen lisätä asentamalla kohdealueelle Cyclope-i Sign –valaisevia huomiomerkkitauluja, jotka toimivat samalla periaatteella kuin kapselit: ne aktivoituvat liikkeestä ja varoittavat jalankulkijaa törmäysvaarasta. Oikein sijoitettujen kapseleiden ja huomiomerkkitaulujen antamia varoitussignaaleja ei käytännössä voi olla huomaamatta. Kaikki Cyclope-i -havainnekapselit ja Cyclope-i Sign -valaistavat huomiomerkkitaulut voidaan varustaa erilaisilla kalvoheijastinteipeillä, joilla varoitetaan tai informoidaan jalankulkijoita.

Nopea huoltovapaa asennus

Cyclope Industrial – turvajärjestelmä on nopeasti asennettavissa. Laitteiden asennuksen yhteydessä asennetaan myös järjestelmän oma sähkönjakokeskus. Cyclope Industrial –turvajärjestelmään kuuluvat laitteet kytketään ensisijaisesti verkkovirtaan, jolloin ne ovat käytännössä huoltovapaita. Cyclope tuotteet voidaan varustaa myös akuilla. Turvajärjestelmän asentamisen yhteydessä voidaan toteuttaa myös kulkureittien asianmukainen merkintä.

Tutustu Cyclope Industrial tuotteisiin

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Puhelimitse
+358 40 777 8636

Sähköpostitse
Enable JavaScript to view protected content.